Bel mij terug


Van Dijk Rietdekkers

Ermelo / Putten, traditie en vernieuwing op de Veluwe en in het Gooi

Van Dijk Rietdekkers Ermelo / Putten, 
traditie en vernieuwing op de Veluwe en in het Gooi

Sinds 1930 gevestigd in Gelderland, zit rietdekkersbedrijf Van Dijk midden tussen de oude rietgedekte boerderijen. Maar wij hebben ook het ontstaan van de Flevopolder meegemaakt, met alle vernieuwingen van dien. Rietdekker Van Dijk heeft ruime ervaring in zowel renovatie en onderhoud als nieuwbouw.

Wij renoveren en leggen rieten daken op traditioneel gebouwde boerderijen, maar sieren net zo lief een modern nieuwbouwhuis met een strak rieten dak. In Gelderland, op de Veluwe, in het Gooi, in de Flevopolder en in de rest van Nederland.

Erkende rietdekker Gelderland en omstreken


Vanzelfsprekend zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vakfederatie van Rietdekkers en werken wij minimaal volgens de richtlijnen van deze federatie. Wij hebben een eigen voorraad hoge kwaliteit riet in onze opslagschuren in Putten / Ermelo, Gelderland, zodat wij niet alleen afhankelijk zijn van de soms wispelturige rietmarkt en de bijbehorende prijsfluctuaties.

In jaren met een overvloedige oogst en lage prijzen kopen wij het allerbeste riet op. Dit bewaren wij onder optimale condities zodat we een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding kunnen bieden.

Vraag advies van professionals in riet


U kiest voor Van Dijk Rietdekkers omdat u niet alleen een fraai en duurzaam rieten dak wilt, maar ook advies over alle bijkomende aspecten, zoals brandveiligheid, verzekeringen, subsidies, onderhoud en technische mogelijkheden. Of het nu gaat om een renovatieklus, om het vervangen van dakpannen door riet, om traditionele of moderne nieuwbouw of gewoon om advies over de mogelijkheden van riet, wij komen graag eens bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Of dit nu op de Veluwe, in het Gooi of elders in Nederland is.

Bel 0341- 351933  of stuur een mail via onze contactpagina.


RIETDEKKEN IS VAKMANSCHAPRiet op het dak of tegen de gevel


Rieten daken zijn in!

Steeds meer moderne architecten kiezen bij nieuwbouw voor (gedeeltelijk) rieten daken, als verwijzing naar de historische dakbedekking. Voor ons als rietdekkers is het een uitdaging om ook bij deze nieuwe, soms architectonisch complexe, toepassingen mee te denken, te innoveren en met creatieve, innovatieve oplossingen te komen.

Benieuwd naar uw kosten?

Copyright © Rietdekkersbedrijf Wim van Dijk b.v. Algemene voorwaarden